Позив на предавање и састанак Електрохемијскe секцијe СХД

Састанак Електрохемијских секција СХД и Друштва физикохемичара Србије ће се одржати у уторак 26. 12. 23. са почетком у 13 часова, у Свечаној сали Технолошко-металуршког факултета у Београду.

Том приликом, предавање са темом „Неопходност бифункционалне катализе у електрохемијским системима за конверзију/складиштење енергије“ одржаће др Биљана Шљукић Паунковић, редовни професор Факултета за физичку хемију Универзитета у Београду.

Поред наведеног, размотриће се избор предавача по позиву као представника Србије на предстојећем скупу RSE-SEE9

  • Предлоге можете послати на адресу rse-see9@aseee.eu до 24. 12. 23. имајући у виду критеријуме попут актуелности теме истраживања, квалитета научних резултата и истакнутости начина презентације предавача.

Скупу ће претходити Сателитски студентски симпозијум 2. јуна (SSRSE ) и предвиђено је да овај део конференције отвори један Masterclass који би одржао неко од електрохемичара из Србије, а који не би требало да буде оријентисан само ка резултатима научног рада предавача већ да на занимљив и прилагођен начин приближи учесницима неку од области/метода електрохемије.

  • Предлоге за предавача који би одржао Masterclass, као и тему истог послати такође на rse-see9@aseee.eu до 24. 12. 23. године.
    Сви предлози биће размотрени од стране председника научног и организационог одбора RSE-SEE9.
Scroll to Top