XXII EuroFoodChem

EuroFoodChem конгрес ће се одржати у Београду од 14. до 16. јуна 2023. године
у Српској академији наука и уметности и на Хемијском факултету Универзитета у Београду

Организатори конгреса су Секција за хемију хране ЕуЦхемС и Спско хемијско друштво, уз подршку Српске академије наука и уметности.

Детаљније информације могу се пронаћи сајту конференције: https://xxiieurofoodchem.com, укључујући упутство за подношење апстраката за усмене, фласх или постерске презентације: https://xxiieurofoodchem.com/instructions-for-abstract/

Важни датуми:

  • Рок за пријаву радова за усмене презентације: 15. фебруар 2023.
  • Рок за пријаву радова за постерске презентације: 15. март 2023.
  • Информација о прихватању радова: 1. април 2023.
  • Рок за плаћање ране котизација 15. април 2023.
  • Рок за плаћање касне котизације: 1. јун 2023.
Scroll to Top