Бесплатна радионица „How to Tame Your Supervisor?

Клуб младих хемичара заједно са Chem2Change организацијом (друштво за хемију и заштиту животне средине) Вас позива да учествујете у онлајн радионици намењеној младим научницима. Онлајн радионицу под називом „How to Tame Your Supervisor?“ ће водити професорка Елспет Гарман, са Универзитетa у Оксфорду.

Ова бесплатна радионица „How to Tame Your Supervisor?“ је намењена превазилажењу проблема у комуникацији између студената и ментора. Радионица обухвата дискусију и Q&A сесију која ће Вам помоћи да успоставите што бољу комуникацију и сарадњу са ментором. Додатно, проф. Гарман ће предложити различите стратегије које могу бити од помоћи у постизању овог циља.

Проф. Елспет Гарман је почасна професорка молекуларне биофизике на Универзитету у Оксфорду. Њена област истраживања је усмерена на усавршавању метода за структурну биологију, са акцентом на идентификацију метала у протеинима применом рендгенске емисије индуковане честицама (енг. Particleinduced Xray emission – PIXE), оптимизацијом криохлађењем кристала и испитивањем оштећења радијације током експеримената рендгеноструктурне анализе, као и проналаском нових метода за ублажавање штетних ефеката. Током дугогодишње каријере, проф. Гарман са великим уживањем посећује конференције младих хемичара, и одржала је више од 110 предавања на кристалографским радионицама и школама широм света.

Онлајн радионица за младе научнике „How to Tame Your Supervisor?“ ће се одржати 6. јуна 2024. године у 12 часова на Zoom платформи. Регистрација је бесплатна.

Ова радионица је намењена студентима који су на крају својих основних и мастер студија, студентима докторских студија и постдокторандима који желе да побољшају однос и комуникацију са ментором.

Уколико желите да учествујете у овој радионици, неопходно је да се региструјете преко QR кода са флајера или путем линка https://chem2change.ticketbud.com/how-to-tame-your-supervisor-june2024.

Регистрација је отворена до 30. маја 2024. године.

Срдачно,

Chem2Change тим и Клуб младих хемичара Србије

Scroll to Top