Програм

60. Саветовање Српског хемијског друштва

* Коначна везија програма, имена и слике пленарних предавача и предавача по позиву биће достављени накнадно

Програм Саветовања обухвата следеће научне области:

  • АХ – Аналитичка хемија
  • БХ – Биохемија
  • ЕХ – Електрохемија
  • ЗХ – Зелена хемија
  • МХ – Медицинска хемија
  • НИХ – Настава и историја хемије
  • НХ – Неорганска хемија
  • ОХ – Органска хемија
  • ТХ – Теоријска хемија
  • ФХ – Физичка хемија
  • ХЖС – Хемија животне средине
  • ХИ – Хемијско инжењерство
  • ХТМ – Хемија и технологија материјала
  • ХТХ – Хемија и технологија хране
  • ТИ – Текстилно инжењерство

Прелиминарни програм

Скраћенице:

  • ПП – Пленарно предавање,
  • ППП – Предавање по позиву,
  • СП-1 – Представљање спонзора,
  • УС – Усмено саопштење.

Субота, 8. јун

09:00-13:00 Регистрација и постављање постера

10:00-10:30 Свечано отварање

10:30-11:45 Свечано отварање
Председавајући: Душан Сладић

10:30-11:15
ПП-1

11:15-11:45
ППП-1

11:45-12:15 Пауза за кафу

12:15-13:45 Сесија 2
Председавајући: Нико Радуловић

12:15-12:45
ППП-2

12:45-13:15
СП-1

13:15-14:45 Постерска сесија 1 и пауза за ручак
(АХ, НИХ, ЕХ, ФХ, ХТХ, ХТМ, ХЖС, ХИ, ТХ)

14:45-17:45 Сесија 3
Председавајући: Члан научног одбора СХД-а

14:45-15:15
ППП-3

15:15-16:45 Панел дискусија

16:45-17:45 Усмена саопштења (УС)

16:45-17:00
УС-1

17:00-17:15
УС-2

17:15-17:30
УС-3

17:30-17:45
УС-4

20:00 Свечана вечера

Недеља, 9. јун

09:00-13:00 Регистрација и постављање постера

10:00-11:30 Сесија 4
Председавајући: Члан научног одбора СХД-а

10:00-10:45
ПП-2

10:45-11:15
ППП-4

11:15-12:00 Пауза за кафу

12:00-13:30 Сесија 5
Председавајући: Члан научног одбора СХД-а

12:00-12:30
ППП-5

12:30-13:00
ППП-6

13:00-13:30
СП-2

14:30-15:00 Постерска сесија 2 и пауза за ручак
(МХ, БХ, НМ, НХ, ОХ, ТИ, ЗХ)

15:00-16:30 Сесија 6
Председавајући: Члан научног одбора СХД-а

15:00-15:15
УС-5

15:15-15:30
УС-6

15:30-15:45
УС-7

15:45-16:00
УС-8

16:00-16:15
УС-9

16:15-16:30
УС-10

16:30-17:00 Награде и свечано затварање

Scroll to Top